e bannersEUERDF730X90
e bannersEUERDF730X90
e bannersEUERDF730X90
e bannersEUERDF730X90

Όροι και προϋποθέσεις

Η επιχείρηση Πουλής Άγγελος με διακριτικό τίτλο «δια χειρός» και έδρα στην οδό Αγίων Πάντων 9 στη Κέρκυρα με ΑΦΜ 032904277, ΔΟΥ Κέρκυρας, αριθμό Γ.Ε.ΜΗ 146940033000,είναι ιδιοκτήτρια του ηλεκτρονικού καταστήματος diaxeiroscorfu.gr και το οποίο λειτουργεί με τους κάτωθι όρους. Oι χρήστες που εισέρχονται στο ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα λογίζονται ότι αποδέχονται ανεπιφύλακτα τους όρους χρήσης. H επιχείρηση «δια χειρός» έχει το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους αυτούς οποτεδήποτε. Oι τροποποιήσεις θα ισχύουν από την ανάρτησή τους.

1. Περιορισμός ευθύνης

Η επιχείρηση «δια χειρός» δεν φέρει ευθύνη για ηλεκτρονικά δεδομένα που καταχωρούνται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα εκ παραδρομής ή λόγω τεχνικών προβλημάτων ή ανωτέρας βίας γενικότερα.

Η επιχείρηση «δια χειρός» δεν υποχρεούται να εκτελέσει παραγγελία προϊόντος του ηλεκτρονικού της καταστήματος που περιγράφετε εκ παραδρομής με λάθος στοιχεία (τιμή, και άλλα).

Η επιχείρηση «δια χειρός» δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημιά λόγω ακύρωσης, μη εκτέλεσης ή καθυστέρησης εκτέλεσης παραγγελιών στο ηλεκτρονικό της κατάστημα για οποιοδήποτε αιτία.

H επιχείρηση «δια χειρός» δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα ή μη, των προϊόντων που εκθέτει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα αλλά καταβάλλει προσπάθεια να ενημερώνει τους πελάτες της για τα ζητήματα αυτά χωρίς να φέρει οποιαδήποτε ευθύνη.

H επιχείρηση «δια χειρός» δεν ευθύνεται για τυχόν αναντιστοιχίες που παρουσιάζονται στα χρώματα, τις διαστάσεις και το βάρος ή γενικότερα την κατάσταση των προϊόντων όπως αυτά απεικονίζονται ή περιγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με αυτά της πραγματικότητας. Οι απεικονίσεις και οι περιγραφές πρέπει να εκλαμβάνονται ως κατά το δυνατόν προσεγγίσεις της πραγματικότητας. Η επικοινωνία του χρήστη με το κατάστημά μας ευνοεί σε κάθε περίπτωση την καλύτερη αντίληψη για το πώς είναι τα προϊόντα από τον ενδιαφέρουν.

2 . Ευθύνη και χρήστη – πελάτη

Ο χρήστης-πελάτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος υποχρεούται:

  1. Να μην διενεργεί κατά τη χρήση του ιστοτόπου μας πράξεις που μπορούν να επιφέρουν είτε ποινική δίωξη, είτε να κινήσουν οποιαδήποτε αστική ή διοικητική διαδικασία εναντίον του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
  2. Να μην παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή των συνεργατών μας
  3. Να τηρεί τους όρους λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να ακολουθεί τους κανόνες προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προστατεύουν τους συνδρομητές ή τους επισκέπτες του ιστοτόπου μας.
  4. Κατά την εγγραφή του στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα να δηλώνει αληθή στοιχεία και να φροντίζει για την επικαιροποίηση των στοιχείων αυτών
  5. Να μην αποστέλλει στον ιστοτόπου μας με οποιοδήποτε τρόπο κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να εμποδίσει ή να διακόψει τη λειτουργία του ιστοτόπου μας ή να προκαλέσει βλάβες του εξοπλισμού του.

 

3. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Στην επιχείρηση «δια χειρός» ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα όλου του περιεχομένου του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Εξ’ αυτού απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης ενέργειας βασισμένη στο περιεχόμενο αυτό.

4. Εγγραφή χρήστη

Ο χρήστης μπορεί να εγγραφή δωρεάν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης «δια χειρός». Οφείλει δε, να δηλώνει αληθή και επικαιροποιημένα στοιχεία. Η εγγραφή του δεν μεταβιβάζεται και δεν εκχωρείται. Τα στοιχεία του χρήστη χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να δημιουργηθεί ο λογαριασμός του στο diaxeiroscorfu.gr να υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας μαζί του και τέλος για την αποστολή σε αυτόν ενημερωτικού υλικού για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ο χρήστης με την εγγραφή του μπορεί να ολοκληρώσει την παραγγελία του, να δει το ιστορικό των παραγγελιών του, να τροποποιήσει τα στοιχεία του λογαριασμό του. Mε την εγγραφή ο χρήστης αποδέχεται όλους τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος. Έχει δε, την δυνατότητα να αιτηθεί με email την διαγραφή των στοιχείων του.

 

5. Ενημερωτικά δελτία (newsletters)

Τα ενημερωτικά δελτία που λαμβάνουν οι χρήστες με τη συναίνεσή του αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης «δια χειρός». Η τελευταία έχει το δικαίωμα να διατηρεί αρχείο με τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των χρηστών για το διάστημα που οι χρήστες του ηλεκτρονικού της καταστήματος συναινούν για την αποστολή από την επιχείρηση, ενημερωτικών δελτίων προς αυτούς. Οι χρήστες μπορούν να αιτηθούν τη διακοπή αποστολής ενημερωτικών δελτίων μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση η επιχείρηση «δια χειρός» δεν ευθύνεται αν τα ενημερωτικά δελτία δεν παραδοθούν στον προορισμό τους.

6. Διαδικασία αγοράς

Οι επισκέπτες μπορούν να πλοηγούνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του κεντρικού μενού, να εντοπίσουν προϊόντα μέσω της λειτουργίας αναζήτησης, να επιλέξουν προϊόντα κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «προσθήκη στο καλάθι» και να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο «επιβεβαίωση παραγγελίας». Οι πελάτες που επιλέγουν πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μεταφέρονται μέσω του συνδέσμου αυτού στο ασφαλές περιβάλλον της alpha bank όπου πραγματοποιούν την πληρωμή. Εν συνεχεία οι πελάτες λαμβάνουν e-mail με τον κωδικό και την ανάλυση της παραγγελίας τους. Με το email αυτό και μόνο άρχεται η διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας.

7. Πολιτική τιμών

Οι τιμές στον ηλεκτρονικό μας ιστότοπο ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές του φυσικού μας καταστήματος. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Η επιχείρηση «δια χειρός» έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σε κάθε περίπτωση οι πελάτες πληρώνουν την αξία που έχει το προϊόν κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

8. Τρόποι πληρωμής

  1. Με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες ή masterpass, στο ασφαλές περιβάλλον της alphabank.
  2. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής μας, εντός 2 ημερών από την παραγγελία. Σημαντικό είναι να αναγράφεται στο καταθετήριο ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός της παραγγελίας  και να μας το αποστέλλετε με email. Σε περίπτωση μεταφοράς χρημάτων από άλλη τράπεζα, ελληνική ή ξένη, τα συνολικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και μόνο.

Τράπεζα: Αlphabank

ΙΒΑΝ: GR3001406800680002002039762

Δικαιούχος: Πουλής Άγγελος

3. Με αντικαταβολή( μόνο εντός Ελλάδος) του αντιτίμου στον υπάλληλο της εταιρείας courier που παραδίδει το δέμα με επιβάρυνση τριών ευρώ (3€) για τον πελάτη. Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ (50€) δεν υπάρχουν έξοδα αντικαταβολής.

4. Με πληρωμή και παραλαβή στο φυσικό μας κατάστημα

5.Με PayPal

 

9. Τρόποι και έξοδα αποστολής

Εντός Ελλάδος οι αποστολές εκτελούνται με την ACS και FedEx -TNT Express. Οι παραδόσεις ολοκληρώνονται εντός τριών με τεσσάρων εργάσιμων ημερών. Σε δυσπρόσιτες περιοχές και για δέματα άνω των 10 κιλών οι αποστολές γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως. Στις περιπτώσεις αυτές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος. Δέματα αξίας άνω των 50 ευρώ (50€) και βάρους μέχρι 10 κιλών δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής. Δέματα αξίας έως 50 ευρώ (50€) και μέχρι 10 κιλά επιβαρύνουν τον πελάτη με έξοδα μεταφοράς 4 ευρώ (4€). Για δέματα άνω των 10 κιλών τα μεταφορικά διαμορφώνονται κατόπιν συμφωνίας. Παραλαβές μπορούν να γίνουν και από το φυσικό μας κατάστημα.

Για την Ευρωπαϊκή Ένωση τα μεταφορικά διαμορφώνονται ανάλογα με τις ισχύουσες τιμές των μεταφορικών εταιρειών και ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται μεταξύ 3 έως 10 ημερών.

Για αποστολές στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό σε λανθασμένη διεύθυνση με υπαιτιότητα του πελάτη ουδεμία ευθύνη φέρει η επιχείρηση «δια χειρός».

10. Πολιτική επιστροφών

Βάσει του άρθρου 5 παράγραφος 10 του νόμου 2251/1994 έχετε το δικαίωμα επιστροφής εμπορευμάτων. Επιστροφές εμπορευμάτων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους από τους πελάτες με τα έξοδα επιστροφής να βαρύνουν τους τελευταίους και με την προϋπόθεση τα εμπορεύματα να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση.

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων ή λανθασμένα εκτελεσμένων παραγγελιών αυτές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους από τους πελάτες, με τα έξοδα επιστροφής να βαρύνουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής άρτιων ή ελαττωματικών προϊόντων οι πελάτες οφείλουν να επιλέξουν μόνο εταιρείες ταχυμεταφορών που αναφέρονται στους τρόπους και έξοδα αποστολής ως συνεργαζόμενες με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να αποστείλουν μαζί με τα προϊόντα το δελτίο λιανικής τους πώλησης, καθώς και συμπληρωμένη τη φόρμα επιστροφών που τα συνοδεύει. Στην τελευταία μπορούν να αιτηθούν είτε την επιστροφή των χρημάτων τους ή την αντικατάσταση των προϊόντων ή τη δημιουργία πιστωτικού υπολοίπου για μελλοντικές τους αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δεν επιστρέφονται προϊόντα σε προσφορά εποχιακά η κατασκευασμένα κατόπιν ειδικής παραγγελίας από τους πελάτες. Επιστροφές σύμφωνες με τους αναφερθέντες όρους γίνονται δεκτές και δια ζώσης στο φυσικό κατάστημα της επιχείρησης «δια χειρός».

 

11. Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών συναλλαγών

Τα προσωπικά δεδομένα
επεξεργάζονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σύμφωνα με τις διατάξεις του ΓΚΠΔ
2016/679 του νόμου 3471/2006 όπως εκάστοτε ισχύει και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας
Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Ως εκ τούτου τα προσωπικά δεδομένα και τα
στοιχεία συναλλαγών των χρηστών είναι απόρρητα και αποκαλύπτονται μόνο μετά από
έγγραφη εξουσιοδότηση των χρηστών ή απόφαση δικαστικής ή δημόσιας αρχής.

12. Επίλυση διαφορών

Καταναλωτικές διαφορές μεταξύ του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και των πελατών μας (φυσικών προσώπων) δύνανται να λύνονται ηλεκτρονικά με την Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών σε πανευρωπαϊκά επίπεδα βάσει της οδηγίας 2013/11/ΕΚ ενσωματωμένης στην Ελλάδα με τον ΚΥΑ 70339/2015 μέσω της πλατφόρμας Η.Ε.Δ

Καλάθι αγορών
Εγγραφή

Δεν υπάρχει λογαριασμός ακόμα;

Μετάβαση στο περιεχόμενο